SHËRBIMET E DËRGIMIT

Në momentin e porosisë, ju mund të zgjidhni midis këtyre shërbimeve të transportit:

DHL

DHL Express në mbarë botën

Shërbim transporti ajror ekspres me dërgesë në 220 shtete deri në orën 18:00 të ditës pasardhëse brenda Europës, 2-5 ditë për pjesën tjetër të botës.
DHL

Ekonomia DHL

Shërbim transporti për dërgesa më pak urgjente dhe të rënda me dërgesë brenda Evropës në 7 ditë.
UPS

UPS Express

Shërbim transporti ajror ekspres me dërgesë në 220 shtete deri në orën 12:00 të ditës së nesërme në Evropë dhe në 2 ditë për pjesën tjetër të botës.
UPS

UPS Express Saver

Shërbim transporti ajror ekspres me dërgesë në 220 shtete deri në orën 18:00 të ditës së nesërme në Evropë.

KOHA E DËRGIMIT

Produktet e disponueshme në magazinë dërgohen brenda 1 deri në 2 ditë pune pas marrjes së pagesës. Produktet që nuk disponohen në magazinë do të porositen nga prodhuesi (Backorder) dhe më pas do të dërgohen sapo të mbërrijnë në magazinë tonë.

Koha e dorëzimit varet nga vendndodhja e adresës së dorëzimit, shërbimi i zgjedhur i transportit dhe procedurat doganore.

Për më shumë informacion në lidhje me shërbimet dhe kohën e dorëzimit mund të na kontaktoni përmes bisedës, emailit ose telefonit.

NJOFTIM PËR DËRGESË

Kur porosia të dërgohet, klienti do të marrë një email që përmban lidhjen e kodit të përcjelljes nga e cila mund të ndjekë ecurinë e dërgesës.

TRANSPORTI I SIGURUAR

Është e nevojshme që dërgesa të jetë e siguruar sipas metodave të sigurimit të treguara nga korrieri i përzgjedhur. Përndryshe, do të rimbursohet sipas rregullave të treguara në konventat ndërkombëtare të treguara më sipër.

Sigurimi i transportit është një shërbim opsional i ofruar nga DHL ose UPS për të mbrojtur dërgesat. Klienti mund të zgjedhë të sigurojë dërgesën e tij në faqen tonë të arkës në seksionin Opsionet e Transportit. Kostoja e këtij shërbimi është 1.03% mbi vlerën e produkteve pa taksa (minimumi 10.35 euro). Shërbimi i sigurimit ofrohet më pas nga një operator i përzgjedhur në Termat dhe Kushtet e DHL ose Termat dhe Kushtet e UPS.

paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top