Pagesat

Ne pranojmë disa mënyra të sigurta pagese

bank

TELI BANKAR

Pasi të përfundojë arka, do të shihni faqen e konfirmimit të porosisë me IBAN (Numri i llogarisë bankare ndërkombëtare) dhe kodi BIC (SWIFT). Do të merrni gjithashtu një email konfirmimi që përmban informacionin e nevojshëm për të bërë transferimin. Ju lutemi përfshini numrin tuaj të porosisë si arsye për pagesë.
paypal

PAYPAL

Ne pranojmë gjithashtu pagesa nëpërmjet PayPal, një metodë e përdorur gjerësisht dhe e sigurt e pagesës në internet. Zgjidhni opsionin PayPal gjatë procesit të arkëtimit dhe do të ridrejtoheni në faqen e PayPal për të përfunduar pagesën tuaj. Nëse keni një llogari PayPal, do të identifikoheni drejtpërdrejt dhe do të jeni në gjendje të bëni pagesën. Nëse nuk keni një llogari PayPal, do të keni sërish opsionin për të paguar me kartën tuaj të kreditit përmes PayPal.

Pasi të konfirmohet pagesa, porosia juaj do të përpunohet.

Adresa e dorëzimit e futur në porosi duhet domosdoshmërisht të përkojë me adresën e dërgesës në Paypal; përndryshe dorëzimi nuk do të jetë i mundur.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay është një platformë pagese celulare e përdorur gjerësisht në Kinë dhe e operuar nga Alibaba Group.

Për të përdorur Alipay, ju lutemi ndiqni hapat e mëposhtëm:

  1. Gjatë procesit të blerjes në faqen tonë, ju lutemi zgjidhni Alipay si mënyrën tuaj të pagesës. Do të ridrejtoheni në një faqe të sigurt pagese Alipay.
  2. Ndiqni udhëzimet e dhëna në faqen e pagesës së Alipay për të vërtetuar pagesën tuaj. Ata mund t'ju kërkojnë të vendosni një kod konfirmimi ose të jepni detaje të mëtejshme për të përfunduar transaksionin.
  3. Pasi të konfirmoni pagesën tuaj në Alipay, do të ridrejtoheni në faqen tonë të internetit, ku do të merrni një konfirmim porosie dhe detajet e pagesës.
wechat

WeChat

WeChat Pay është një sistem pagese celulare i zhvilluar nga Tencent, kompania që qëndron pas aplikacionit të mesazheve WeChat.

WeChat Pay i lejon klientët të bëjnë pagesa shpejt dhe me lehtësi duke përdorur llogaritë e tyre të WeChat.

Për të përdorur WeChat Pay, ndiqni hapat e mëposhtëm:

  1. Gjatë procesit të arkëtimit zgjidhni WeChat Pay si mënyrë pagese; do t'ju jepet një kod unik QR që përfaqëson shumën që duhet paguar.
  2. Pasi të hapni aplikacionin WeChat në pajisjen tuaj celulare, do t'ju duhet të skanoni kodin QR përmes funksionit të integruar të skanimit dhe të konfirmoni pagesën duke futur metodën tuaj të vërtetimit (për shembull, një PIN ose gjurmë gishtash).
  3. Pasi transaksioni të konfirmohet dhe pas transferimit të fondeve, porosia juaj do të përpunohet dhe dërgohet sipas kushteve dhe kushteve.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top